
Tarzanlar Taraftar Grubu üyeleri Manisa Dostlar Meclisini ziyaret etti. Manisa Dostlar Meclisi Başkanı Cihan Canuyar, Manisa’nın büyük taraftar gruplarından Tarzanlar’ın yöneticilerini ağırladı. Tarzanlar Taraftar Grubu yöneticileri Enes Batur, Umut Özaki ve Fadıl Gök, Manisa Dostlar Meclisi’ni ziyaret ederek Başkan Canuyar’a anlamlı bir hediye takdim etti.
Ziyarette, Cihan Canuyar adına özel olarak yaptırılan Manisaspor forması hediye edilirken, bu jest duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Canuyar, Manisaspor’un kendisi ve ailesi için ayrı bir anlam taşıdığını vurguladı.
Cihan Canuyar açıklamasında, “Şahsım adına yaptırdıkları Manisaspor forması beni çok duygulandırdı. Rahmetli babamın da bir dönem başkanlığını yaptığı büyük sevdamız Manisasporumuzun her daim destekçisi olmaya devam edeceğiz. İçinde Manisa olan her şey bizim için kutsaldır” dedi.
Ziyaret sonrası Tarzanlar Taraftar Grubu üyeleri Manisa Dostlar Meclisi Başkanı Cihan Canuyar’a Manisaspor 45 Cihan Canuyar yazılı Manisaspor forması hediye ettiler


