Reklam
Reklam
BIST 100
13.938,48 1,42%
DOLAR
46,2686 0,15%
EURO
53,5436 -0,02%
GRAM ALTIN
6.277,08 0,31%
FAİZ
42,77 -1,72%
GÜMÜŞ GRAM
101,24 1,17%
BITCOIN
64.498,00 0,40%
GBP/TRY
62,0642 0,08%
EUR/USD
1,1568 -0,09%
BRENT
87,33 -3,37%
ÇEYREK ALTIN
10.263,02 0,31%
Manisa Parçalı Az Bulutlu
Manisa hava durumu
19 °
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNDEM
  • YUNUSEMRE’DE ÖĞRENCİLERE SÖMESTR TATİLİNDE BUZ PATENİ SÜRPRİZİ

YUNUSEMRE’DE ÖĞRENCİLERE SÖMESTR TATİLİNDE BUZ PATENİ SÜRPRİZİ

Reklam
YUNUSEMRE’DE ÖĞRENCİLERE SÖMESTR TATİLİNDE BUZ PATENİ SÜRPRİZİ

Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, sömestr tatilinde çocukların gönüllerince eğlenebilmesi amacıyla buz pateni etkinliği düzenlendiğini bildirdi. Yeni Mahalle’de eski tabakhane arsası üzerinde özel bir işletme tarafından kurulan buz pistinin, 23 Ocak Cuma günü faaliyete geçeceği belirtildi.

Yunusemre ilçe sınırları içerisindeki okullarda öğrenim gören öğrenciler, karneleriyle buz pistine giderek Yunusemre Belediyesi’nin karne hediyesi kapsamında bir sefere mahsus ücretsiz olarak hizmetten yararlanabilecek. Öğrencilere pistte gerekli ekipmanların verileceği ve uzmanlar eşliğinde eğitim sağlanacağı ifade edildi.

“ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HER ŞEYE DEĞER”

Açıklamada bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, öğrencilerin yoğun bir eğitim döneminin ardından ara tatile çıktığını belirterek, çocukların stres atmalarının önemli olduğunu söyledi. Balaban, Manisa’da ilk kez kurulan buz pistinde çocuklara eğlenme ve sporla tanışma imkanı sunulduğunu ifade etti.

Başkan Balaban, daha önce buz pateni eğitimi alan çocukların serbest şekilde paten yapabileceğini, bu sporla ilk kez tanışacak öğrencilerin ise uzman eğitmenlerden eğitim alacağını belirterek, ilçede sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.