
Yunusemre Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesinde ibadethanelerde temizlik ve bakım çalışması yürütüyor.
Bayram hazırlıkları kapsamında saha çalışmalarını hızlandıran ekipler, camilerin iç temizliğinin yanı sıra bahçelerde de çevre düzenleme ve bakım faaliyetleri gerçekleştiriyor.
Kadın ve Aile, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli şekilde yürüttüğü çalışmalarla ibadethaneler bayrama hazır hale getiriliyor.
Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, vatandaşların bayramı en güzel şekilde karşılayabilmesi için hazırlıkları titizlikle yürüttüklerini belirtti.
Balaban, “Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferini hemşehrilerimizin en güzel şekilde yaşayabilmesi için ilçemizdeki tüm ibadethanelerimizde temizlik ve bakım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Amacımız, vatandaşlarımızın ibadetlerini gönül rahatlığıyla, huzur içinde gerçekleştirebileceği ortamlar oluşturmak. Bayram öncesi ekiplerimiz sahada yoğun bir mesai harcıyor. Yunusemre’de her alanda olduğu gibi ibadethanelerimizde de temiz ve düzenli bir ortam sunmaya devam edeceğiz” dedi.


