
Yunusemre Belediyesi tarafından Kütüphane Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikte çocuklar, Uğur Mumcu Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen kitap okuma ve yaratıcı drama atölyeleriyle hem eğlendi hem de öğrenme fırsatı buldu.
Yunusemre Belediyesi, Kütüphane Haftası dolayısıyla çocuklara yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Uğur Mumcu Kütüphanesi’nde düzenlenen yaratıcı drama atölyesi ve kitap okuma etkinliği, gün boyunca farklı okullardan gelen öğrencilerin katılımıyla yapıldı.
Yunusemre Kent Konseyi Kadın Meclisi öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve hayal güçlerini geliştirmek amacıyla çeşitli aktiviteler gerçekleştirildi. Program kapsamında öğrenciler, kitap okuma etkinliğinde bir araya gelirken, yaratıcı drama çalışmalarıyla eğlenceli ve öğretici bir deneyim yaşadı.
Etkinliğe Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Emine Özge Arslan da katıldı. Klinik Psikolog Doğancan Küçükağa tarafından gerçekleştirilen yaratıcı drama atölyelerinde çocuklar; canlandırma, rol alma ve grup çalışmalarıyla etkinliklere aktif katılım sağladı.

